Gaia-Wind

Om TP Mølleservice

TP Mølleservice er en servicevirksomhed som siden 2002 primært har arbejdet med salg, service, reparation og installation af Gaia husstandsvindmøller i Danmark.


Jeg har en komplet indrettet servicevogn med værktøj og reservedele til Gaia-møllen, og skulle uheldet være ude, kigger jeg gerne forbi og klarer enhver reparation på stedet.

Foruden Gaia-møllen har TP Mølleservice en generel solid viden om husstandsmøller og kender til de fleste husstandsmøller, som er på markedet.

Kontakt os på tlf. 40180201 hvis du har spørgsmål.

Læs også...

Få støtte til el
Læs mere

Den stille mølle
Læs mere

Trin-for-trin
Læs mere

Thomas Poulsen

Jeg er uddannet automekaniker og blev ansat i Gaia Wind i Viborg i 1998 og var der til 2002. Jeg var med til at fremstille og samle møllen fra start til slut og blev efterfølgende serviceleder, hvor jeg kørte ude og servicerede, støbte og opstillede møllerne i Danmark.

I 2002 blev jeg ansat hos Vestas Nortern Europe, hvor jeg var montør i Viborg og udsendt som supervisor for senere at blive ansat i serviceafdelingen.

Da Gaia Wind i Viborg lukkede i 2013 overtog TP Mølleservice alle kundeforholdene og videreførte de aftalte serviceydelser.


Dermed har jeg mere end 20 års erfaring med Gaia møllen og servicerer i dag størstedelen af alle opstillede Gaia møller i Danmark.

Kontakt os

+45 40180201

info@tpmoelleservice.dk

Industrivej 9 | 8800 Viborg

Vores tags

Gaia Wind

Service

Gaiaservice

Reparation

Husstandsmølle

Salg

Vindmølle

TP Energi

Mølleservice

Vindmølleservice

Thomas P

Indehaver

Tlf. 40180201

Certifikater

Kontakt os

Inspiration

© 2015 TP MØLLESERVICE | cvr. 2664 0687