Gaia-Wind

Den stille mølle

Det er ikke nogen hemmelighed, at en vindmølle kan høres og da planloven dikterer at din mølle skal placeres i umiddelbar tilknytning til bestående bygninger, så kan du komme ud for at møllen står meget tæt på din stue og dit soveværelse.

Gaia-Wind husstandsmøllen er en af de mest støjsvage på markedet. Den er målt til 42 dB(A) ved 36 m afstand. Det betyder i praksis at vinden i træerne høres tydeligere end møllen.

 

Der er i virkeligheden kun en måde at få klarhed over en husstandsmølles støjniveau. Det er at opleve den i praksis. Går du med overvejelser om at investere i en husstandsmølle, vil vi gerne invitere dig med ud til en af vores mange tilfredse mølle-ejere, så I kan opleve Gaia-Wind 133 husstandsmøllen på tætteste hold.

 

Er I interesserede i et besøg hos en vindmølleejer, er I velkomne til at kontakte Thomas Poulsen fra TP Mølleservice på tlf. 40 18 02 01 - så finder vi en mølle nær jer.

Læs også...

Få støtte til el
Læs mere

Den stille mølle
Læs mere

Trin-for-trin
Læs mere

Kontakt os

+45 40180201

info@tpmoelleservice.dk

Industrivej 9 | 8800 Viborg

TP MØLLESERVICE

TP-mølleservice er en servicevirksomhed som siden 2002 primært har arbejdet med salg, service, reparation og opstillinger af Gaia husstandsvindmøller i Danmark.

Kontakt os

Inspiration

© 2015 TP MØLLESERVICE | cvr. 2664 0687